Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της παρέλασης των ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων στα πλαίσια των εορτασμών της Γιορτή των Λουλουδιών τα «Ανθεστηρία», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 στις 6.00 μ.μ. κατά μήκος του Παραλιακού Μετώπου στη Λεωφόρο Αθηνών καθώς και του αγώνα δρόμου «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία» του ΚΟΕΑΣ, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι όποιες αφορούν το κλείσιμο δρόμων ως ακολούθως:



·         Η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 από τις 10.00μ.μ. μέχρι την Κυριακή 7 Μάιου 2023 στις 10.00μ.μ.

·         Οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών θα παραμείνουν κλειστοί κατά τις πιο πάνω ώρες

·         Μέρος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ από την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, μέρος της οδού Ζήνωνος  Πιερίδη  και η Πλατειά Βασιλέως Παύλου θα παραμείνουν κλειστές την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023ν από τις 3.00μ.μ. μέχρι τις  8.00μ.μ.


Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

 

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις πιο πάνω αναφερόμενες ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

 

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις πιο πάνω υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.