Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Προς ενθάρρυνση μιμητών η Pharmaceutical Trading Company. Οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου ''Ένα Όνειρο Μια Ευχή''.

Ο κ. Πιέρος Κάρουλλας εκπροσώπησε την Pharmaceutical Trading Company και στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, παρέδωσε στις 20 Ιανουαρίου 2023, χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του έργου που επιτελεί ο Σύνδεσμος ''Ένα Όνειρο Μια Ευχή''. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ ευχαρίστησε θερμά το κ. Παπαδόπουλο και την εταιρεία για την προσφορά τους και ταυτόχρονα ενημέρωσε για τους άξονες δράσης του. 

Η Pharmaceutical Trading Company, θα καθιερώσει την ενέργεια αυτή και θα προσπαθήσει να εμπλακούν όλο και περισσότερες εταιρείες, φαρμακεία και επαγγελματίες υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.