Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

20 χρόνια Agency Mara di Moda, Grooming and Modeling!


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Φωτογραφίες: Ντίνα Χάλλα

Με ένα μοναδικό γενέθλιο πάρτι, το Agency Mara di Moda, Grooming and Modeling, γιόρτασε τα 20 χρόνια απόλυτης επιτυχίας και παρουσίας του στην Κύπρο.

Σε μια αξέχαστη βραδιά στο Memories Roof Garden, του Rise Hotel στη Λάρνακα, η ιδρύτρια κα. Μάρω Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους από όλο το νησί.

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, μαζί με την παρέα της, η οικοδέσποινα τσούγκρισε με τους φίλους της που της εύχονταν ασταμάτητα «χρόνια πολλά». 


Μία από τις ωραιότερες και πιο δημιουργικές γυναίκες της χώρας μας, η Μάρω οραματίστηκε το 2002 να δημιουργήσει το δικό της πρακτορείο με γνώμονα τη μόδα, το στυλ, τη γοητεία, την ευγένεια, την αυτοπεποίθηση. Είκοσι χρόνια μετά, κατάφερε να αναδείξει επαγγελματίες μοντέλα, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές στιγμές με μόδα και λάμψη. Ένα επιτυχημένο ταξίδι αντάξιο των προσδοκιών της το οποίο πρόσθεσε το δικό του λιθαράκι στο εγχώριο life style.

Γνωριμίες, επιδείξεις, περιοδικά και μία άνευ προηγουμένου επιρροή. Αυτή είναι η ζωή της! Επιχειρηματίες, σχεδιάστριες, ηθοποιοί, style icons και περιοδικά μόδας. Περιζήτητη!

Η Μάρω, όμως, μετέφερε και τις αξίες της προσφοράς στο συνάνθρωπο με εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε και φώτισε  με το χαμόγελό της. Η κυπριακή μόδα και η κυπριακή κοινωνία ευρύτερα, της οφείλει πολλά. 

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο face book έγραψε: «Είμαι ευγνώμων που είχα και έχω υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου με αγάπη και φώς στην ψυχή! Σας ευχαριστώ όλους».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο apopsi_la, όταν τη ρώτησα πώς νιώθει για όλη αυτή τη διαδρομή,  μου απάντησε με ειλικρίνεια: «Αισθάνομαι πληρότητα και ευγνωμοσύνη! Ευχαριστώ τους γονείς που μου εμπιστεύονται τα κορίτσια τους. Εγώ τις αποκαλώ μικρές πριγκίπισσες».


Το Agency Mara di Moda, Grooming and Modeling, εγκαινιάζει μια νέα δεκαετία  και παράλληλα μια νέα εποχή για τη μόδα. Το περιοδικό μας, εύχεται να είναι γεμάτη από επιτυχίες. Στη δε φίλη Μάρω (λυπάμαι που δεν κατάφερα να έρθω στο πάρτυ σου) εύχεται υγεία, δημιουργία και αμέτρητα φωτεινά χαμόγελα τα οποία τόσο πολύ ανάγκη έχουμε στη ζωή μας!




(Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας όπου η συνεργάτης και φίλη Ντίνα Χάλλα, έτυχε το φλουρί)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.