Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Οικονομική ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ «ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας κ. Άντρη Ανδρέου, παρέδωσε, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, στην Πρόεδρο του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος»,  κ. Γιολάντα Ζαχαρίου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιταγή ύψους €4.450. 

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τη διοργάνωση του 4ου ετησίου Φιλανθρωπικού Δείπνου που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στο Radisson Blu.

Κατά την παράδοση, η Πρόεδρος εκ μέρους του Δημάρχου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μετάφερε τις ευχαριστίες, τόσο στην Πρόεδρο όσο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος», για την ανιδιοτελή προσφορά και έργο τους. Ένα έργο που στηρίζει τον αγώνα για συμπαράσταση αλλά και για κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με νοητική αναπηρία.


Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος», το οποίο στοχεύει στην παροχή ευκαιριών ψυχαγωγίας, άθλησης και εκπαίδευσης προς τα άτομα με νοητική αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.