Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Παραδόθηκε και επίσημα στον κόσμο της Λάρνακας και τους επισκέπτες του!

Ο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας παραδόθηκε και επίσημα στον κόσμο της Λάρνακας και τους επισκέπτες του!

Στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αξιωματούχων του Κράτους και της Βουλής, Εκπροσώπων Κομμάτων, Δημάρχων και Μελών Δημοτικού Συμβουλίου, Αρχών και Συνόλων και άλλων παρευρισκομένων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κυριάκος Κούσιος  και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρα.

Την τελετή χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Τ. Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Κλεάνθης Κουτσόφτας. Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος. 

Την τελετή πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμο Λάρνακας υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Ανδρέου.

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης της Λάρνακας, ο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας αποτελεί πλέον ένα πυρήνα υγιούς απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Το έργο αυτό, μαζί με όλα τα υπόλοιπα έργα που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, συμβάλλει στην αλλαγή της Λάρνακας.

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο σύγχρονα οικοδομήματα της πόλης που σε αυτό ήδη στεγάζονται και δραστηριοποιούνται το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λάρνακας,  οι Υπηρεσίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και το Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους, τα Κέντρα Πληροφόρησης του Οργανισμού Νεολαίας, το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους Επαρχίας Λάρνακας, το Κέντρο Εξυπηρέτησης ΥΔΕΠ Λάρνακας, το Πρόγραμμα «Εξέλιξης» του Υπουργείου Υγείας και Ομάδες του Αθλητικού Σχολείου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα στεγαστεί στο χώρο αυτό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας.

Το έργο αυτό, αποτελεί ένα χώρο κοινωνικής και πολύπλευρης προσφοράς αφού δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις όπως ο ανοικτός και κλειστός χώρος ενεργητικής απασχόλησης, η δημιουργία χώρων κοινωνικής συναναστροφής των νέων, αίθουσα εκδηλώσεων και εκθέσεων και άλλοις χώροι υγιούς ψυχαγωγίας και εκγύμνασης.

Μέχρι σήμερα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές δραστηριότητες και εκδηλώσεις και ήδη το κλειστό γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, χρησιμοποιείται για σκοπούς κοινωνικού αθλητισμού και άλλων εκδηλώσεων.

Με τη σειρά του, το έργο αυτό έρχεται να εμπλουτίσει σε ακόμα περισσότερο βαθμό τόσο το πολιτιστικό όσο και το πολύπλευρο κοινωνικό πρόσωπο της πόλης μας. Το πρώην Κοινοτικό Κέντρο, συνυφασμένο με την αθλητική και όχι μόνο πορεία της πόλης και νυν Πολυδύναμος Πολυχώρος απέκτησε την εικόνα που του αρμόζει τόσο στην πόλη αλλά και στις καρδιές των συνδημοτών μας σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.

Ο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής  Ανάπτυξης, μέσα στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», ύψους 4.200 εκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.