Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε... με νήματα και σμιλιά!


"Επισκέψιμα εργαστήρια εκμάθησης πλεξίματος με βελονάκι", στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας! Κοπιάστε στην παρέα μας, να γνωριστούμε, να κεραστούμε και να δημιουργήσουμε. Πού; Στον όμορφο χώρο του  Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας. Τα συγκεκριμένα εργαστήρια είναι δωρεάν και αποτελούν μέρος του σχεδίου του ΥφυπουργείουΤουρισμού Κύπρου, για πραγματοποίηση επισκέψιμων εργαστηρίων χειροτεχνίας, βιοτεχνίας και οινογαστρονομίας, στις ορεινές, ακριτικές περιοχές της υπαίθρου.


Το κάθε ένα εργαστήριο αποτελεί εισαγωγή στις βασικές αρχές του πλεξίματος με βελονάκι και θα είναι αυτοτελές. Είναι ανοικτό σε όλους και όλες, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας και γνώσης.
Ο/Η κάθε συμμετέχοντας/συμμετέχουσα θα έχει την ευκαιρία να μάθει τις βασικές τεχνικές και πλέξεις του βελονακίου (σμιλιού) και θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει τη δική του δημιουργία.Τα υλικά για το εργαστήριο θα παρέχονται δωρεάν σε κάθε συμμετέχοντα /συμμετέχουσα (νήμα, μαλλί, βελονάκια).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες - Η έγκαιρη προκράτηση θέσης, είναι απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99487318

Πρόγραμμα Εργαστηρίων: 

01/05/2022 

ΩΡΕΣ11:00-12:00 και 15:00-16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.