Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ένα φιλανθρωπικό fashion show στην… καρδιά της Άνοιξης!

Το Agency MARA DI MODA- GROOMING AND MODELING, σε συνεργασία με το Σωματείο ΧΑΡΙΣΜΑ, για μια ακόμη φορά δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας μας! Πιο συγκεκριμένα διοργανώνουν ένα show, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην… καρδιά της Άνοιξης!

Persona Charity  Fashion Show, με καλλιτέχνες, δημόσια πρόσωπα κ.α., να στηρίζουν τους… χαρισματικούς καλλιτέχνες!

Όλοι οι συμμετέχοντες  προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, με χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας χωρίς… «όχι».

Το βασικό συστατικό της όλης εκδήλωσης είναι η αγάπη, αυτή που απλόχερα θα  προσφέρουν όσοι θα βοηθήσουν  για την πραγματοποίησή της. 


Αλτρουισμός και η ανιδιοτελής προσφορά.

Οι διοργανωτές αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης, δίνουν έναν πραγματικό αγώνα δρόμου αυτές τις ημέρες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Μιλώντας στο apopsi-la η κυρία Μάρω Παπαγεωργίου, μία εκ των εμπνευστών της ιδέας, τόνισε πως « μετά από την έντονη αποξένωση, την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί  με τον κορωνοϊό,  τη θλίψη και την απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία, στιγμές χαλάρωσης, ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο».

Να σημειώσουμε πως λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, στη φιλανθρωπική εκδήλωση θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παρευρισκομένων γι’ αυτό… κλείστε θέση εγκαίρως και  ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να φτάσει το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνεται: Όλοι μαζί σε έναν κοινό αγώνα για το συνάνθρωπo.

Στρατούλα Τραμουντάνη

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: APOPSI-LA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.