Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Με τον ποιητικό του λόγο, σε ένα ταξίδι πλανόδιου, ο Ανδρέας Τιμοθέου, παρουσίασε το βιβλίο του στη Λάρνακα!!!

Την ποιητική του συλλογή: 'ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ", παρουσίασε στις "ΑΠΟΘΗΚΕΣ" στη Λάρνακα, ο ποιητής Ανδρέας Τιμοθέου.
Θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία και στην παρουσίαη του βιβλίου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε συγκινημένος: "Το βράδυ αυτό, ήταν ένα όμορφο χάδι… Ευχαριστώ όλους τους φίλους και φίλες που ήταν εκεί και με τίμησαν με την παρουσία και τον χρόνο τους. 
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως ανθρώπους που δεν γνώριζα πριν κι έγινε ευκαιρία αυτό το βιβλίο να τους γνωρίσω. Πολλές ευχαριστίες στους ομιλητές Ευτυχία Αλεξάνδρα Λουκίδου και Χρήστος Αργυρού που παρουσίασαν τη συλλογή μου τόσο όμορφα με τα εμπνευσμένα κείμενά τους. 
Ευχαριστώ τη φίλη ζωγράφο Hélène Pavlopoulou που ήταν παρούσα με το έργο της «Σαλαμινία» (180x140cm) και σύστησε το βιβλίο μου με τον καλύτερο τρόπο. 


Ευχαριστώ τους φίλους ποιητές Pambos Kouzalis και Lily Michaelides που διάβασαν ποιήματά μου. Ένα ακόμα ευχαριστώ στον Pambos Kouzalis που ήταν δίπλα μου σε όλη τη διαδρομή της επιμέλειας και της έκδοσης, καθώς και στον Costas Cacoyannis,για όλη τη συνεισφορά του. Ευχαριστώ τη φίλη ηθοποιό Χρυστάλλα Καλλένου για τον συντονισμό της βραδιάς, καθώς και τη φίλη Artemis Salina για την προώθηση της παρουσίασης και την διοργάνωση στον φιλόξενο χώρο «Αποθήκες 79».




Ευχαριστίες στον διευθυντή του τυπογραφείου Negresco Kyriacos Georgiou, για την εξαιρετική συνεργασία και το υψηλής αισθητικής βιβλίο που φρόντισε να μου παραδώσει. Ευχαριστώ φίλους καλούς για τη βοήθειά τους σε πρακτικά θέματα της παρουσίασης και όποιον άλλον συνεισέφερε στο μοίρασμα που ζήσαμε χθες. 

Να είστε όλοι καλά και να πορεύεστε μες στη χαρά της Εδέμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.