Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη Προέδρου Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών κ. Μαρίνου Σιζόπουλου στο Δήμο Λάρνακας.


Πραγματοποιήθηκε τη Δεύτερα, 11 Νοεμβρίου 2019, επίσκεψη του Προέδρου Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών  - ΕΔΕΚ κ. Μαρίνου Σιζόπουλου στο Γραφείο Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Προέδρου του Κινήματος  από τον Δήμαρχο  σχετικά με την πορεία των έργων ανάπτυξης καθώς και για τα έργα της επόμενης προγραμματικής περιόδου. Επίσης, έγινε αναφορά στις εξελίξεις που αφορούν τη δημιουργία Σχολής «Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λάρνακα καθώς και σε διαφορά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου καθώς και στην ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού – Μαρίνας Λάρνακας.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, Υπηρεσιακοί του Δήμου καθώς και ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΔΕΟΚ μαζί άλλα Μέλη του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών  - ΕΔΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.