Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ «ΑΓΚΥΡΑΣ – ΚΑΡΔΙΑΣ» ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ!!!

Πραγματοποιήθηκε η τελετή  των ποκαλυπτήριών του γλυπτού της «Άγκυρας - Καρδίας». Το εν λόγω γλυπτό, είναι δωρεά της πόλης της Οδησσού, αδελφοποιημένη πόλη με την πόλη της Λάρνακας.

Το γλυπτό τοποθετήθηκε στην Πλατεία παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο και πλέον κοσμεί επίσημα την πόλη μας.

Αποτελεί  δώρο, ένδειξης αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.

Για την τελετή παρευρέθηκε στη Λάρνακα 12 μελής αντιπροσωπεία από το Δήμο της Οδησσού με επικεφαλή το Δήμαρχο κ.Gennadiy Trukhanov.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Borys Humeniuk, μέλη της Διπλωματικής Αποστολής στην Κύπρο, μελή του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, καθώς αρχές και σύνολα της πόλης.


Η Τελετή, πλαισιώθηκε μουσικά, από την κ. Odetta Imperialie, φιλοξενούμενη σοπράνο από την Οδησσό  και χορευτικά από τη Σχολή Χορού «Αθανασία» η οποία παρουσίασε παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.