Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Οδηγίες για τη σίτιση αδέσποτων γάτων, από το Δήμο Λάρνακας!!!

Μετά από παράπονα που υποβλήθηκαν σχετικά με την σίτιση αδέσποτων γάτων, o Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να ενημερώσει το Κοινό τα ακόλουθα:

Αντιλαμβανόμενοι την ευαισθησία του Κοινού για την ευημερία των αδέσποτων γάτων, αλλά και σεβόμενοι την υποχρέωση του Δήμου για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, προτρέπουμε το Κοινό όπως:

·       Η σίτιση να γίνεται μόνο σε προκαθορισμένα σημεία.
·       Να χρησιμοποιεί δοχεία τα οποία θα πρέπει να διατηρούνται  καθαρά.

·       Να φροντίζει για την καθαριότητα του σημείου σίτισης από τυχόν υπολείμματα τροφών.
·       Να αναφέρει στον Δήμο Λάρνακας ή και στις Φιλοζωικές  Οργανώσεις της πόλης, τυχόν περιστατικά όπου υπάρχουν ακαθαρσίες.
Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει επίσης το Κοινό ότι έχει διαμορφωθεί σημείο σίτισης αδέσποτων γάτων σε παρακείμενο χώρο στην Ακτή Μακένζι και θα διαμορφωθούν και σε άλλα σημεία εντός της πόλης.

Παράλληλα, ο Δήμος έχει διαθέσει κονδύλι για την στείρωση των αδέσποτων γάτων, γεγονός το οποίο θα ενισχυθεί, βάση του ετήσιου οικονομικού Προϋπολογισμού. Επίσης, ο Δήμος Λάρνακας συμμετέχει ενεργά και φέτος, όπως και πέρυσι, στο πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων γάτων κάτω από την αιγίδα της ΕΕΕΖ Λάρνακας και των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.