Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Ακόμα ένα πάρκο έπεσε «θύμα» κακόβουλων ενεργειών από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Λάρνακας για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων τοποθεσιών της πόλης σε κατάλληλα σημεία ψυχαγωγίας και σε πνεύμονες πρασίνου.

Το πάρκο Πειραιώς επί της οδού Δαφνίδος, την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, έγινε παρανάλωμα του πυρός από ασυνείδητους οι οποίοι έβαλαν φωτιά στα παιγνίδια με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί ολοσχερώς το πολυπαιχνίδι καθώς και άλλα παιγνίδια στο χώρο. Επίσης, έχει καεί ένα μεγάλο μέρος του ειδικού δαπέδου ασφαλείας. 

Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες, δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης και προσβάλουν το ήθος και επίπεδο του πολιτισμού της πόλης.


Η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού. 

Ευχή όλων μας είναι όπως μην επαναληφθούν ποτέ ξανά και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.