Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Πάμε πάλι απ’ την αρχή! Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

 

Κι αφού παλέψαμε το «θηρίο» που λέγεται ασθένεια, πάμε πάλι από την αρχή ν’ ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και να δούμε τα πράγματα… apopsi-la!

Να δούμε τα νέα κι ότι μας αφορά. Να δούμε τους ανθρώπους μας και τον πολιτισμό μας. Τη ζωή μας! Το φως, τον ήλιο, τη θάλασσα μας. Το σήμερα και το αύριο! Τη Λάρνακα, την Κύπρο και τον κόσμο μας. Τον δικό μας κόσμο με τα καλά και τα άσχημά του.

Κι αφού μάθαμε για μια ακόμη φορά τι σημαίνει πάλη, πήραμε το «δισάκι μας στον ώμο» και είπαμε να περιπλανηθούμε στους γνώριμους δρόμους μακριά όμως από ότι μας έβλαψε, μας πόνεσε, μας στεναχώρησε. Μακριά από ότι μας έκανε να κλάψουμε.


Apopsi-la σταθήκαμε και είδαμε όλους εσάς που μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε. Πιστοί σε όλες τις… αρχές που κάναμε. Apopsi-la...σας ευχαριστώ! 

Κι όσο κι αν κάποιοι χάρηκαν και πίστεψαν πως ήρθε το τέλος μας, εμείς εδώ, πάμε πάλι απ’ την αρχή!

Apopsi-la!



 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.