Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Το νέο πρόσωπο του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου. ΣΥμποΡΕΥοΜΑστε!

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου μέσα από μία ανοδική πορεία εξέλιξης, μετονομάζεται σε Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣΥΡΕΚ), με αντίστοιχη επωνυμία στα Αγγλικά Cyprus League of People with Rheumatism (CYLPER), κατόπιν απόφασης που ελήφθη στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25/02/21.

Ακολουθώντας τις ανάγκες που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου, επανασχεδίασε το εμπορικό  σήμα του Συνδέσμου, προτάσσοντας το νέο επικοινωνιακό μήνυμα ΣΥμποΡΕΥοΜΑστε! το οποίο αποτυπώνει τη συμπόνια και αποφασιστικότητα προς τη διαχείριση και επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ρευματοπαθείς ανά τη Κύπρο.


Δεδομένου ότι οι ρευματικές παθήσεις αποτελούν τη πρώτη αιτία αναπηρίας παγκοσμίως και αφορούν το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού, προσβάλλουν πολλά παιδιά εκτός από ενήλικες και είναι χρόνιες, μέσα από μία νέα δυναμική ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου συνεχίζει  υπό το νέο του πρόσωπο την αδιάκοπη, παραδειγματική και ουσιαστική του συμβολή, ως προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που προσβάλλονται από τις παθήσεις αυτές.

 

Η πρόληψη, η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση,  η ορθή ιατροφαρμακευτική αγωγή, η παροχή υπηρεσιών θεραπείας/αποκατάστασης, προγραμμάτων εκπαίδευσης, στήριξης, ενδυνάμωσης, κοινωνικής ενσωμάτωσης και η πρόσβαση/παραμονή των ασθενών στην εργασία, αποτελούν κυρίαρχο μέλημα του Συνδέσμου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.