Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

11o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ

 


9 – 15 Οκτωβρίου 2021

Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός

Tο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου φέρνει κοντά στο κινηματογραφόφιλο κοινό ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα προβολών, με το διαγωνιστικό πρόγραμμα να βρίσκεται στο επίκεντρο της διοργάνωσης. Δεκάδες ταινίες μικρού μήκους διεκδικούν βραβεία σε χρηματικά έπαθλα και υπηρεσίες σε διεθνές και εθνικό διαγωνιστικό τμήμα. Το απαιτητικό έργο της αξιολόγησης και βράβευσης των ταινιών αναλαμβάνει και φέτος διεθνής πενταμελής κριτική επιτροπή, στελεχωμένη από επαγγελματίες της τοπικής και διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας.

 

Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι φέτος η κυρία Anne Gaschütz από τη Γερμανία, διοργανώτρια και υπεύθυνη προγράμματος του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους FILMFEST DRESDEN. Το 2021, η Anne Gaschütz έγινε μέλος της επιτροπής επιλογής προγράμματος του τμήματος Pardi di Domani του Φεστιβάλ του Λοκάρνο. Είναι, επίσης, μία εκ των ιδρυτών της πρωτοβουλίας Talking Shorts, μίας διαδικτυακής πλατφόρμας κριτικής ταινιών μικρού μήκους.

  • Τα τέσσερα μέλη της επιτροπής είναι οι ακόλουθοι:
  • Simone Bardoni, Καλλιτεχνικός Διευθυντής, υπεύθυνος προγράμματος και διοικητικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Concorto
  • Carla Vulpiani, Παραγωγός, Sales Agent, Υπεύθυνη Προγράμματος, Project Manager στο Torino Short Film Market
  • Μάκης Παπαδημητράτος, Σκηνοθέτης - Ηθοποιός
  • Βαγγελιώ Σουμέλη, Σκηνοθέτρια

 Οι Προβολές είναι για άτομα άνω των 18 ετών

 Διοργανωτές: Το Φεστιβάλ είναι μια συνδιοργάνωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υ.Π.Π.A.N. και του Θεάτρου Ριάλτο.

Πληροφορίες:  Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ  77 77 77 45

www.isffc.com.cy  / www.rialto.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.