Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Σχολή Χορού Mambo: Ο χορός όπως τον ονειρευτήκατε ...




Η σχολή χορού Mambo, υποδέχεται τη νέα χορευτική σεζόν, έπειτα από μια δημιουργική περσινή, ξεκινώντας τη λειτουργία της την Παρασκευή 3/1/2020 και στέλνοντας ευχές για μια νέα… χορευτική χρόνια, ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη συνέπεια!!!


Ένας σύγχρονος χώρος, στη Λάρνακα, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης στον τομέα του χορού. Διαθέτει αίθουσες οι οποίες μπορούν να καλύψουν σύνθετες εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες με σεβασμό στις διαφορετικές δυνατότητες και δεξιότητες των μαθητών της.


Σε ένα χώρο 400 τ.μ., ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο βάση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των σχολών χορού που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, διαθέτει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της.

Το ανθρώπινο δυναμικό, οι δάσκαλοι και συνεργάτες, είναι όλοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με συγκεκριμένες εξειδικεύσεις και κατευθύνσεις. 
Κύριο μέλημα της σχολής χορού Mambo, είναι η ασφάλεια, η προστασία, η επιμόρφωση, η καλλιέργεια και η εξέλιξη των μαθητών της.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα και την έναρξη των μαθημάτων, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο τηλέφωνο: 99540447.
Η σχολή λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ MAMBO










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ρίκος Γρηγορίου













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.