Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής «Θάνατος είναι ό,τι δεν έδωσες ενώ μπορούσες», του Δημήτρη Α. Γκόγκα.



Ο
ποιητής  Δημήτριος Α. Γκόγκας σάς προσκαλεί στην παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής: «Θάνατος είναι ό,τι δεν έδωσες ενώ μπορούσες», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιαν 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πολυδύναμου Πολυχώρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας.

 Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Δρ Κώστας Κατσώνης, Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων Τεχνών Λάρνακας.

 Ποιήματα θ’ απαγγείλουν: η κα Εύη Κωνσταντινίδου, πρώην Πρόεδρος της Χορωδίας Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου ΣΚΑΛΑ, ηθοποιός κος Ανδρέας Μελέκης.

Η εικαστικός κα Ιωάννα Φιλίππου, μιλά για τη φιλοτέχνιση του βιβλίου.

 Ο ηθοποιός κος Πάνος Καλλής, διαβάζει το κληροδότημα, πρόλογο του βιβλίου, του αείμνηστου συγγραφέα-μουσικού Στέφανου Ζυμπουλάκη.

 Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελείται ο Μαέστρος-Μουσικοδιδάσκαλος κος Ανδρέας Γερολέμου. Συμμετέχει το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας.

 Τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελείται και παρουσιάζει η κα Αγγέλα Καϊμακλιώτη, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Λάρνακας, Εκπαιδευτικός, Λογοτέχνης.

 Η παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Δημάρχου Λάρνακας κου Ανδρέα Βύρα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα τεθεί σε πλειστηριασμό έργο της κας Ιωάννας Φιλίππου, τα έσοδα του οποίου, μαζί με τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα διατεθούν για τις ανάγκες ενός μαθητή της Λάρνακας.



Πρόγραμμα παρουσίασης του βιβλίου Δημήτρη Α. Γκόγκα:

«Θάνατος είναι ό,τι δεν έδωσες ενώ μπορούσες»

Έναρξη της παρουσίασης από την συντονίστρια της εκδήλωσης κα Αγγέλα Καϊμακλιώτη, Πρόεδρο της Πολιτιστικής Κίνησης Λάρνακας, Εκπαιδευτικό και Λογοτέχνη. Ανάγνωση βιογραφικού σημειώματος του ποιητή. 

Χαιρετισμό και απονομή αναμνηστικού στους συντελεστές του βιβλίου, για την προσφορά στον πολιτισμό και τα γράμματα του τόπου, από το Δήμαρχο Λάρνακας κο Ανδρέα Βύρα.

Προσφορά αναμνηστικού από τον ποιητή στο Δήμαρχο Λάρνακας.

Ο ηθοποιός κος Πάνος Καλλής διαβάζει το κληροδότημα- πρόλογο του βιβλίου, του αείμνηστου συγγραφέα-μουσικού Στέφανου Ζυμπουλάκη.

Παρουσίαση του βιβλίου από τον Δρ Κώστα Κατσώνη, Πρόεδρο της Στέγης Γραμμάτων Τεχνών Λάρνακας.

Ανάλυση της εικαστικού κας Ιωάννα Φιλίππου, για τη φιλοτέχνιση του βιβλίου.

Απαγγελία ποιήματος από τον Καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου ΣΚΑΛΑ, ηθοποιό κο Ανδρέα Μελέκη.

Aπαγγελία ποιήματος από την κα Εύη Κωνσταντινίδου, πρώην Πρόεδρο της Χορωδίας Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπό την επιμέλεια του Μαέστρου-Μουσικοδιδάσκαλου κου Ανδρέα Γερολέμου.  Θα ακουστεί μελοποιημένο, από τον μαέστρο Ανδρέα Γερολέμου, πόνημα του ποιητή και εκτέλεση τραγουδιών από το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας.

Αντιφώνηση από τον ποιητή Δημήτριο Α. Γκόγκα.

Κλείσιμο παρουσίασης.

Ακολουθεί δεξίωση.


Υπό την αιγίδα:

Υ




Υποστηρικτές: 









Χορηγοί επικοινωνίας: 





 




S





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.