Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Περιοδεία Προέδρου Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών μαζί με αντιπροσωπεία στην επαρχία Λάρνακας.


Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή κα. Αλεξία Σακαδάκη και τον Επαρχιακό Γραμματέα Λάρνακας κ. Γιώργο Χαραλάμπους, περιόδευσε σήμερα στην επαρχία Λάρνακας.
 Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Γρηγόριο Κλινική και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι τα προβλήματα όχι απλά συνεχίζονται, αλλά αυξάνονται.
 Πραγματοποιήθηκε επίσης επί τόπου επίσκεψη για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής του νοσοκομείου, ενώ έγινε και περιοδεία στο Κέντρο της Λάρνακας από την πλατεία Αγίου Λαζάρου προς την οδό Ερμού σε καταστήματα και καφετέριες. Κατά την περιοδεία καταγράφηκαν τα αιτήματα των καταστηματαρχών, καθώς και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Περδίκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων του στο νοσοκομείο και την Γρηγόριο Κλινική ανέφερε ότι: «Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και να καταγράψουμε τα προβλήματα  τα οποία αντιμετωπίζει, ιδίως μετά το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον τερματισμό των εργασιών.
Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Θεωρούμε ότι αξίζει για την επαρχία Λάρνακας να ολοκληρωθεί σύντομα η καινούργια πτέρυγα και να λειτουργήσει κανονικά το νοσοκομείο.
Επισκεφθήκαμε επίσης την Γρηγόριο Κλινική για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οροθετικά άτομα και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι να είναι κύρια επιλογή και στόχος του ΓΕΣΥ η αντιμετώπιση όλων αυτών τον προβλημάτων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς προς την αυτονόμηση των νοσοκομείων, θα πρέπει τα προβλήματα αυτά να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.