Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΝΕΣ».



Το Φωνητικό Σύνολο και Αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας, με Επικεφαλής το Δήμαρχό κ. Ανδρέα Βύρα, παρευρέθηκαν στις  31 Μαρτίου 2019, στη Βέροια, μετά από επίσημη πρόσκληση της Προέδρου του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» Βέροιας και του Μαέστρου του, με την ευκαιρία του 2ου Πανελλήνιου  Χορωδιακού Φεστιβάλ με τίτλο «ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΝΕΣ».

Κατά την παραμονή στη Βέροια, ο  Δήμαρχος Λάρνακας, συνοδευόμενος, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού, τον Πολιτιστικό Λειτουργό, τον Πρόεδρο και τον Μαέστρο του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας και άλλα Μέλη της αποστολής, συνάντησε τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Κωνσταντίνο  Βοργιαζίδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν  θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο  Χορωδιακό Φεστιβάλ με τίτλο «ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΝΕΣ», στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Δημοτική Χορωδίας Κέρκυρας «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ», Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής «ΕΥΜΟΛΜΠΟΣ», Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ», Μικτή Χορωδία Στρατωνίου «ΝΕΙΚΟΠΤΕΛΕΜΑ» μαζί με την Μικτή Χορωδία «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Δήμου Βόλβης  και το Φωνητικό Οργανικό Σύνολο  «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ», το οποίο ήταν και ο διοργανωτής.

Ως γνωστό, το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας, μαζί με τα άλλα Μουσικά Σχήματα του Δήμου μας, αποτελούν σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές μονάδες για την πόλη μας.

Η ύπαρξή και η 30χρονη προσφορά του Φωνητικού Συνόλου υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Ανδρέα Γερολεμου, εξασφαλίζει για τους συμμετέχοντες, μοναδικές ευκαιρίες καλλιέργειας και διεύρυνσης του μουσικού τους ορίζοντα. 




Η μέχρι τώρα πορεία του, έθεσε τις βάσεις μιας καλλιτεχνικής μονάδας μέσα από την οποία διατυπώνονται η εμπιστοσύνη, ο ενθουσιασμός και η πίστη στην πνευματική ανάπτυξη της μουσικής παιδείας.

Φωτογραφίες: Αλίκη Γιαννακοβίτου, Νίκος Νικολάου, Λία Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.