Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Το ΡΑΔΙΟ 99 FM, κοντά στο περιβάλλον!!! Ένα ολόκληρο Φεστιβάλ υπό τη... σκέπη του!!!



Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για το περιβάλλον, που διοργάνωσε το ραδιόφωνο της Λάρνακας RADIO 99 FM, υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, του Δήμου Λάρνακας και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.



Στα πλαίσια του φεστιβάλ διοργανώθηκαν δράσεις, όπως καθαρισμός του βυθού της θάλασσας από δύτες, καθαρισμός της παραλίας και του μονοπατιού της φύσης παρά την αλυκή, ολοήμερο τουρνουά Beach Tennis, δενδροφυτεύσεις και ποδηλατοδρομία,  ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για καλές πράσινες πρακτικές.

Λειτούργησαν περίπτερα με την συμμετοχή πράσινων επιχειρήσεων, ενώ στην κεντρική εξέδρα της παραλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος 2019, ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και οι επιπτώσεις αυτών των προβλημάτων στον άνθρωπο και στον πλανήτη γενικότερα.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν ν' αφυπνίσει τους πολίτες της Λάρνακας, για την προστασία του περιβάλλοντος, κάνοντας εφικτό τον στόχο για μια «πράσινη βιώσιμη πόλη».

Πλήθος εθελοντών έλαβαν μέρος σε αυτό, διατρανώνοντας την αγωνία για το μέλλον και τη ζωή μας χωρίς την προστασία του.

Το RADIO 99 FM, κλείνει αισίως 30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στη Λάρνακα και παρόμοιες δράσεις το καθιστούν για μία ακόμη φορά άξιο της αγάπης και της εμπιστοσύνης των ακροατών του.

Στρατούλα Τραμουντάνη
Φωτογραφία: Ντίνα Χάλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.