Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Με κάρτες και γρίφους, ανά χείρας, «κυνηγοί» επιδόθηκαν στο 1o Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού !

Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη
Φωτογραφίες: Μαρίνα Κουντουρέτη

Με τις κάρτες και γρίφους, ανά χείρας, «κυνηγοί», τα παιδιά με τους συνοδούς τους, μέλη Συνδέσμων Γονέων, εξερεύνησαν το ιστορικό κέντρο της Λάρνακας, μπήκαν σε μουσεία και ανακάλυψαν μια ιστορία 4000 χρόνων, μέσα από το 1ο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2022.





650 παιδιά δημοτικών και γυμνασίων της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, επιστράτευσαν γνώσεις, εμπειρίες, ταχύτητα, ευελιξία και πλήθος δεξιοτήτων, κάνοντας άνω κάτω την πόλη, με στόχο να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό!


Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα, ομαδικά και διασκεδαστικά παιχνίδια και αυτό γιατί τα παιδιά καλούνται να αναζητήσουν, να τρέξουν, να σκεφτούν, να φωνάξουν κ.α.
Μια πολύ δημιουργική και ταυτόχρονα διασκεδαστική διαδικασία- απασχόληση που έδωσε αμοιβαία ικανοποίηση σε διοργανωτές, εθελοντές ,συνοδούς, παιδιά αλλά και ταυτόχρονα στους γονείς οι οποίοι ως παρατηρητές διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Από την αρχή διαφάνηκε η χαρά της συμμετοχής κι όχι η απόκτηση του επάθλου. Οι χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν στο εμπορικό κέντρο, εμψύχωσαν τους συμμετέχοντες έχοντας συγχρόνως την δυνατότητα να πιουν τον καφέ τους, να κάνουν την βόλτα και τα ψώνια τους αλλά και να κερδίσουν δώρα που προσέφεραν επαγγελματίες της πόλης μας.


Τα παιδιά με όρεξη, φαντασία και πολλή πολλή αγάπη
έφτασαν στην ανακάλυψη του Θησαυρού με τις ομάδες τους. Αυτές που κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι ήταν:

Οι τρείς πρώτες νικήτριες ομάδες:

Δημοτικά:

1.Δημοτικό Περβολιών

2. Δημοτικό  Αραδίππου Α

3. Δημοτικό Αγ. Αναργύρων

 Γυμνάσια

1. Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο

2. Περιφερειακό Γυμνάσιο ιβαδιών

3. Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοφάγου




Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες για το υψηλό επίπεδο και τον τρόπο που αγκάλιασαν το παιχνίδι που ευελπιστούμε να γίνει… το παιγνίδι της πόλης μας!!!

Στον πιο κάτω σύνδεσμο θα δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των ομάδων:

https://treasurehuntlarnaka.com.cy/results/








Τη διοργάνωση του  παιχνιδιού ανέλαβε η εταιρεία επικοινωνίας
Brand to the bone Marketing, με συνδιοργανωτή τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας.









Την όλη  προσπάθεια στήριξαν οι Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας. Την οργάνωση και το σχεδιασμό του παιχνιδιού ανέλαβε η Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λάρνακας.



Δωροθέτες για τις τρεις  πρώτες νικήτριες ομάδες των Δημοτικών και Γυμνασίων ήταν η CYTA και ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Λάρνακας με δωροεπιταγές συνολικής αξίας €1000, €700 και €600 αντίστοιχα για την κάθε ομάδα.

Μια συναρπαστική Κυριακή  για διοργανωτές, εθελοντές, κυνηγούς, θεατές και το ραντεβού ανανεώνεται για το… 2023! 




Χορηγός επικοινωνίας: Ραδιοσταθμός STAR 93.7  



Ακολουθεί φωτορεπορτάζ
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.