Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΟ 23ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ - ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ


Η Φιλαρμονική και αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας, συνοδευόμενη από την κ. Άντρη Ανδρέου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας και τον κ. Εύρο Ευρυβιάδη, Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24 με 27 Αυγούστου 2022, στη Σίνδο, με την ευκαιρία του 23ου Φεστιβάλ Νεανικών Φιλαρμονικών Δήμου Δέλτα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ως γνωστό, η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας, μαζί με τα άλλα Μουσικά Σχήματα του Δήμου Λάρνακας, αποτελούν σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές μονάδες για την πόλη μας.

Η πολύχρονη  προσφορά της Φιλαρμονικής υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Ανδρέα Ανδρέου, εξασφαλίζει για τους συμμετέχοντες, μοναδικές ευκαιρίες καλλιέργειας και διεύρυνσης του μουσικού τους ορίζοντα. Η μέχρι τώρα πορεία της, έθεσε τις βάσεις μιας καλλιτεχνικής μονάδας μέσα από την οποία διατυπώνονται η εμπιστοσύνη, ο ενθουσιασμός και η πίστη στην πνευματική ανάπτυξη της μουσικής παιδείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.