Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Εγώ, τι να πω για τη Γιώτα; Κλικ, κλικ, κλικ, σε ευχαριστώ!

 

Όταν αποχαιρετάς συνεργάτες, έστω για το τυπικό της υπόθεσης, μιας και κάποιους είναι αδύνατο να τους αποχωριστείς ως φίλους, υπάρχει μια νότα συγκίνησης και αναπόλησης όλων εκείνων των στιγμών που βίωσες με αυτό το άτομο. Εγώ, τι να πω για τη Γιώτα; Τι να πρωτοθυμηθώ;

Τη γνώρισα, πάνε δέκα χρόνια τουλάχιστον, όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας στο περιοδικό ΠΡΟΒΟΛΗ. Θυμάμαι κοιτώντας την στα μάτια τον φόβο για το αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός περιοδικού ποικίλης ύλης. Δεν της είπα τίποτα! Το ένιωσα όμως. Ως αρχισυντάκτρια προτίμησα να την "ρίξω κατευθείαν στα βαθειά" και η Γιώτα, όχι μόνο δεν πνίγηκε αλλά πολλές φορές έσωζε κι εμάς από πολύπλοκες καταστάσεις.

Στάθηκε στο ύψος της με επαγγελματισμό και προπάντων; Με ήθος! Κάτι που εκλείπει στις μέρες μας.

Από τότε η Γιώτα, ήταν η προσωπική μου φωτογράφος, ήταν η φίλη, ήταν… ο καφές, το κρασάκι, η κουβεντούλα μας!

Στο apopsi-la, εντάχθηκε πριν τρία χρόνια και αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του, όταν ξεκινήσαμε να οραματιζόμαστε τη Λάρνακα… από ψηλά!

Η Γιώτα Αναστασίου, αποχωρεί από τη θέση του ρεπόρτερ-φωτογράφου για να ασχοληθεί με κάτι νέο και δεν θα μπορούσα να μην της ευχηθώ από καρδιάς, μέσα σε λίγες, λιτές γραμμές, χωρίς φανφάρες, όπως απλή και λιτή είναι κι εκείνη άλλωστε, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει! Να της ευχηθώ να έχει υγεία, ευλογία, ευτυχία στη ζωή της και να μην αλλοτριωθεί ποτέ!

Να συνεχίσει να αγαπά τη φωτογραφία, τη Λάρνακα αλλά και το αγαπημένο της νησί την Σαντορίνη. Να μας ταξιδεύει με τον φακό της…

Κλικ, κλικ, κλικ, σε ευχαριστώ Γιώτα!

Στρατούλα Τραμουντάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.