Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εσύ έμαθες να φτιάχνεις κούπες;

Την Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021 από τις 10:00 - 15:.00,
προγραμματίζεται η δέκατη σε σειρά εκδήλωση, με θέμα «Μάθε να φτιάχνεις κούπες! Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο, όπου θα παρακολουθήσουμε από κοντά όλη την διαδικασία παρασκευής της κυπριακής κούπας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα διάφορα υλικά με τα οποία παρασκευάζεται η κυπριακή κούπα, τη διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής της αλλά και όλα τα μυστικά για το τέλειο τηγάνισμα της!
Φυσικά στους επισκέπτες θα δοθεί και η κλασική συνταγή της!
Όπως κάθε Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να αγοράσουμε και διάφορα άλλα ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα και εδέσματα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα κοτόπουλου, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, παλουζέ, βότανα, τσάγια, μέλι, διάφορα κουλλούρια και αρτοσκευάσματα, χειροποίητα ζυμαρικά, λουλούδια και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.