Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Κακόβουλες ζημιές και βανδαλισμοί στο πάρκο της οδού Γιαννάκη Στεφανίδη.

Άγνωστοι  προκάλεσαν ζημιές στο φωτισμό, στα λάστιχα ύδρευσης και στο ηλεκτρικό μηχάνημα το οποίο ρυθμίζει το σύστημα ποτίσματος.  
Σημειώνεται ότι στο εν λόγω πάρκο έχει γίνει φύτευση 100 περίπου δέντρων, έχουν τοποθετηθεί παιγνίδια και πάτωμα ασφαλείας, όλος ο αναγκαίος αστικός εξοπλισμός όπως παγκάκια και άλλα και αποτέλεσε πολύμηνη αλλά και πολυδάπανη  εργασία.
Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν όλους εμάς αφού κάποιοι «ασυνείδητοι»  δεν εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλει τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και ιδιωτικές εταιρείες και φορείς για τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας. Ειδικότερα, όταν τέτοιες ενέργειες καταστρέφουν χώρους αναψυχής που προορίζονται για παιδιά τότε, οι ενέργειες αυτές αποτελούν έγκλημα!
Ενέργειες σαν αυτές δεν μας πτοούν και εμείς ως αρμόδια Αρχή θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για εξωραϊσμό και βελτίωση της πόλη μας.
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους δημότες όπως όπου είναι εφικτό να περιφρουρούν τα πάρκα και άλλες εγκαταστάσεις του Δήμου αφού πρόκειται για περιουσία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.