Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2019. Γίνε κι εσύ εθελοντής. Μπορείς!!!


Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2019
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 - Δημοτικός Κήπος Λάρνακας

Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Με πολλά παιχνίδια, δώρα, μουσική, διασκέδαση, φαγητό και ποτό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για την στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ* είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.



*Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου ιδρύθηκε για να στηρίζει παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις που πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία. Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς αποτελεί μια από τις κύριες πηγές εσόδων του Ιδρύματος μας για να συνεχίσει το έργο του.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και σας ζητούμε να είσαστε μαζί μας εκείνη την ημέρα. Ο κάθε ένας και η κάθε μια μπορεί να γραφτεί εθελοντής / εθελόντρια για να βοηθήσει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο INBOX μας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους.

Σας ευχαριστούμε για την συνεχή στήριξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.