Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Τρωκτικά και φίδια, πλήρης εγκατάλειψη στο εργοστάσιο – αποθήκες στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 19 στη Λάρνακα. Επιστολή- διαμαρτυρία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Μετά από καταγγελίες πολιτών, επιστολή προς τον Δήμαρχο Λάρνακας για το θέμα του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου – αποθήκες επί της Κ. Παλαιολόγου στη Λάρνακα, απέστειλε ο Προέδρος του Κινήματος  Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Περδίκης.
  
Ο χώρος αυτός, έχει εγκαταλειφθεί από τους ενοικιαστές του – αλλά όπως φαίνεται – και από τους ιδιοκτήτες του, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει τρωκτικά και φίδια.






Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Θέμα: Εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο – αποθήκες στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 19 στη Λάρνακα

Έχουμε δεχθεί καταγγελίες από τους κατοίκους των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Κενταύρου, Αρετούσας και Μότσαρτ, οι οποίοι εκφράζουν την λύπη αλλά και την αγανάκτηση τους για το πιο πάνω θέμα.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, ο χώρος αυτός, έχει εγκαταλειφθεί από τους ενοικιαστές του – αλλά όπως φαίνεται – και από τους ιδιοκτήτες του, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει τρωκτικά και φίδια. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι, είναι καθημερινό το φαινόμενο να βλέπουν στις αυλές των σπιτιών τους ποντίκια που έρχονται από τις εν λόγω αποθήκες.

Κατά την επίσκεψη του στο χώρο ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος κ. Γιώργος Χαραλάμπους, διαπίστωσε ότι εκτός αποθηκών, στην αυλή, υπάρχουν δεκάδες χρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια με υγρά χημικά. Ο χώρος είναι ξέφραγο αμπέλι αφού το υποτιθέμενο κάγκελο εισόδου είναι πάντα ανοικτό, με όποιους κινδύνους ασφάλειας αυτό συνεπάγεται για εγκληματική πράξη ή αμέλεια, ιδιαίτερα από τα  ανυποψίαστα παιδιά της γειτονιάς.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή που μας κοινοποιήθηκε από τους κατοίκους και απευθύνεται προς εσάς, ζητούν τον καθαρισμό του χώρου από τα άχρηστα αλλά και βλαβερά υλικά. Επίσης ζητούν όπως οι υποδομές που είναι επικίνδυνες να αποσυναρμολογηθούν και να κατεδαφιστούν, ώστε να νοιώθουν ασφαλείς στις οικίες τους. Αιτήματα τα οποία θεωρούμαι λογικά και εφαρμόσιμα.

Αναμένω την απάντηση σας. 

Με οικολογικούς χαιρετισμούς,


Γιώργος Περδίκης
Πρόεδρος
Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.