Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Χρύσω Δημήτρη, σίγουρα... there must be an angel!!!


Η Χρύσω Δημήτρη, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά με τα προσόντα της, τη γνώση και το ταλέντο που την κάνουν να ξεχωρίζουν στη μουσική, πως  με επιμονή και σκληρή δουλειά κερδίζονται οι μάχες!!!
Στο δρόμο, λοιπόν, για την επιτυχία, κατάφερε να νικήσει, ανάμεσα σε τρεις συνυποψήφιες της και να διακριθεί στην Τρίτη φάση του ελληνικού VOICE!!!
Η Χρύσω Δημήτρη, η Ιόλη Εξάρχου και η Χριστίνα Τασιούκα ερμήνευσαν «There Must Be An Angel» των Eurythmics με την Χρύσω και την Ιόλη να συνεχίζουν στην επόμενη φάση. 


Πιστεύουμε ότι η Χρύσω μπορεί να στεφθεί ως κορυφαία φωνή φέτος στο διαγωνισμό  και με τη δική μας συνεχή στήριξη η οποία μπορεί να εκφραστεί με πολλαπλούς τρόπους ένας εκ των οποίων η ψήφος μας!!!

Πάνω από όλα όμως, η Χρύσω, χρειάζεται την θετική μας σκέψη και ενέργεια. Την αγάπη και την αποδοχή!!!

Είμαστε, σίγουροι πως θα καταφέρει να εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο όπως ξεκίνησε. Με αξιοπρέπεια και χαμηλούς τόνους, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε μια τέτοια τραγουδίστρια του δικού της βεληνεκούς!!!

Καλή επιτυχία… APOPSI-LA!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.