Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Let’s Do It! Cyprus Awards


Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει όλα τα Σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας τα οποία έλαβαν μέρος στην Εκστρατεία «Lets Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» και ειδικότερα τα Σχολεία τα οποία βραβεύτηκαν.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν για τη διάκριση, τόσο στους σχολικούς διαγωνισμούς, όσο και κατά την εκστρατεία καθαρισμού το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Α., το Δημοτικό Σχολείο Κελλιών, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θεοδώρου Λαρνακας και το Med High School Larnaca.

Με ειδική διάκριση «Τιμής Ένεκεν», βραβεύτηκε το Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» για την καινοτόμα περιβαλλοντική δράση του «Λέμε όχι στο πλαστικό καλαμάκι».

Τα αποτελέσματα της Εκστρατείας «Let’s Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» παρουσίασαν την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο της CYTA, το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus, με τη στήριξη του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.