Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

7 χρόνια apopsi-la. Ένα κομμάτι ζωής και πορείας.


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Ήταν Σεπτέμβριος του 2017 και… δειλά-δειλά ξεκίνησα να δημιουργώ το blog μου, ψάχνοντας όνομα, λογότυπο, συνεργάτες. Το όνομα ήταν ότι πιο εύκολο μιας, και τις περισσότερες φορές στη ζωή μου, προσπαθώ να βλέπω τα γεγονότα… από ψηλά! Επίσης, έμαθα να εκφράζω την… άποψη μου, όποια κι αν είναι αυτή με αυτοπεποίθηση, σεβασμό και επιχειρήματα. Επίσης, ζω στη Λάρνακα! Έτσι το apopsi-la, apopsi- larnaca, Άποψη Λάρνακα, έγινε το όνομα του blog με ένα, αν όχι έξυπνο, γλυκό θα ήθελα να πιστεύω, λογοπαίγνιο!

To λογότυπο, δώρο γενεθλίων μου εκείνη την χρονιά από τον γιο μου Αντώνη, τι άλλο από τον άνθρωπο-εμένα που κοιτά τα πάντα από ψηλά!

Άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και πολλές άλλες ενότητες άρχισαν να ξεδιπλώνονται και να διαβάζονται κάθε μέρα, με αναγνωστικό κοινό από την Κύπρο ως την Αυστραλία. Από την Κύπρο ως την Αφρική, Ασία, Αμερική και αλλού.

30 χώρες με εκατομμύρια αναγνώστες στα επτά χρόνια ζωής του, κατάφεραν να καταξιώσουν το apoppsi-la και να το εντάξουν καθημερινά στις λίστες αναζητήσεις του διαδικτύου, αμέτρητοι χρήστες.

Καταξιώθηκε στην τοπική κοινωνία γίνοντας σημείο αναφοράς για χιλιάδες αναρτήσεις του. «Το διάβασα στο apopsi-la», «την-τον-το είδα στο apopsi-la”, «ουάου! μάς έχουν φωτογραφία στο apopsi-la».

Δημιουργήθηκε ομάδα apopsi-la στο face book, όπου μέλη και ακόλουθοί της, εκφράζουν απόψεις τους και μεταφέρουν ζητήματα που αποτελούν και θεματολογία του blog.

Συνεργάτες, επαγγελματίες φωτογράφοι όπως η Γιώτα Αναστασίου, Σώτος Κωνσταντίνου, Ντίνα Χάλλα μεταφέρουν με τον φακό τους ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και «ντύνουν» συνεντεύξεις, καλύπτουν γεγονότα.

Αρθρογράφοι, επιστήμονες και άλλοι, μεταφέρουν τις γνώσεις, τις απόψεις και ενημερώνουν υπεύθυνα το αναγνωστικό κοινό.

Χορηγός επικοινωνίας σε εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας και άλλων φορέων, το apopsi-la, στηρίζει τον πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα, την παιδεία,  την οικονομία, την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, τη γυναίκα, τα ζώα, το περιβάλλον κ.α.

Σεπτέμβριος του 2024. 7 χρόνια apopsi-la! Γενέθλια! Δηλαδή χαρά, ευχές και νέοι στόχοι για το μέλλον! Και φυσικά, μια τούρτα που αναλογεί στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά ένα κομμάτι της. Ένα κομμάτι ζωής και πορείας του apopsi-la!

 

Απλά... σας ευχαριστώ! 

Ευχαριστώ τον σύζυγό μου Δημήτριο Γκόγκα για όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.