Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Εύη & Άγγελος: 60 χρόνια...μια αδαμάντινη επέτειος!


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Με ευχές, χαμόγελα, δώρα και πειράγματα, Παρασκευή και 13, γιόρτασαν τα 60 χρόνια γάμου η Εύη και ο Άγγελος Κωνσταντινίδης, ανάμεσα στα παιδιά και στα εγγόνια τους, περιτριγυρισμένοι από συγγενείς και φίλους. 

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενώνα «ΑΘΗΑΙΝΩ», στην Αθηαίνου, είχε στηθεί με αγάπη, ένα λουλουδιασμένο σκηνικό, με ανθοστήλες, χρώματα, μια γευστικότατη τούρτα κι ένα κεντρικό τραπέζι όπου δέσποζε η σημαδιακή επέτειος: 60 χρόνια.

Στους ήχους του ταγκό, του βαλς, του τουίστ, το ζευγάρι λικνίστηκε και απέδειξε πως ο έρωτας, ο βαθύς και μοναδικός έρωτας, κρατά! Κρατά γερά και αντέχει! Και γίνεται αγάπη, σεβασμός, αξία!

Δεν χρειάζονται πολλά για να καταλάβεις πως αυτοί οι δύο άνθρωποι άντεξαν στα βάρη των χρόνων και περπατούν στα μονοπάτια του κόσμου μαζί. Οι ματιές, τα πρόσωπά τους μαρτυρούν αυτά που οι λέξεις, δύσκολα μπορούν να εκφράσουν. Όταν, δε, γίνεις ομοτράπεζός τους, αντιλαμβάνεσαι το μεγαλείο της ψυχής και της καρδιάς τους.


60 τους χρόνια, με μνήμες από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, από την κοινή τους ζωή, μέσα από την προβολή φωτογραφιών όπου με τους ίδιους πρωταγωνιστές, κέρδιζαν τη συγκίνηση των καλεσμένων τους. 

Αγαπημένο ζευγάρι στην κοινωνία της Λάρνακας, παραμένουν ένα ζωντανό κύτταρο, ένα πρότυπο αρχοντιάς, παραμένουν οι καλοί γονείς, οι άριστοι παππούδες, οι φίλοι που όλοι θα ήθελαν να έχουν.



Εύη και Άγγελε, είθε ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη, να σκορπίζεται απλόχερα την αγάπη και την καλοσύνη.

Ευτυχείς που μάς δεχτήκατε στην αγκαλιά σας!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.