Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο TikToker Vlad Ncl, στο Cyprus Comic Con 2023.

Το Cyprus Comic Con με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ο γνωστός TikToker Βλαδήμιρος Νικόλα,, ευρύτερα γνωστός ως Vlad Ncl, θα είναι ένας εκ των Ειδικών Προσκεκλημένων στη φετινή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου στην Κρατική Έκθεση.

Ο Vlad Ncl έχει αναδειχθεί στον δυναμικό χώρο της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο, ενθουσιάζοντας παγκόσμια κοινό με τα πολυπρόσωπα του ταλέντα και τις ευφυείς φάρσες του.

Κατάγεται από την Λεμεσό και κατάφερε να γίνει γνωστός μέσω των “online” προσωπικοτήτων του, "Belle Delphine on Omegle" και "Natalie Uwu".


Κατάφερε να προσφέρει άφθονο γέλιο στους θεατές μέσω των έξυπνων αμφιέσεών του καταφέρνοντας να ξεγελάσει τους ανυποψίαστους διαδικτυακούς συνομιλητές του.


Συχνά, ο Vlad εμφανίζεται ως μια πανέμορφη gamer γυναίκα σε chat room και αφού καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των συνομιλητών του, στη συνέχεια αποκαλύπτει την ταυτότητά του κάνοντάς του να ξεκαρδίζονται στα γέλια ή μένουν… στήλες άλατος από το σοκ! 


Η διαδρομή του Vlad Ncl προς τη δόξα στο διαδίκτυο ξεκίνησε την άνοιξη του 2023, όταν πρωτο εξερεύνησε τα βίντεο-φάρσες ως cosplayer. Η προσοχή του στη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των περουκών, του μακιγιάζ και των πειστικών στολών, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του. Με πάνω από 200,000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, ο Vlad Ncl έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμάτι στον ευρύ χώρο της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο.


Οι θαυμαστές και οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντήσουν τον Vlad Ncl από κοντά στο Cyprus Comic Con 2023. Θα βρίσκεται στο περίπτερό του στην περιοχή των ειδικών καλεσμένων στο Hall 6, διαθέσιμος για αλληλεπιδράσεις και για να μοιραστεί τις μοναδικές του απόψεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε αυτόν τον συναρπαστικό διασκεδαστή το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, από τις 11 π.μ. και μετά.


Σχετικά με το Cyprus Comic Con:

Το Cyprus Comic Con είναι μια ετήσια εκδήλωση ποπ κουλτούρας που γιορτάζει μια ποικιλία ενδιαφερόντων, όπως κόμικς, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, gaming και πολλά άλλα. Με στόχο το να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φαν, το Cyprus Comic Con συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας χρόνο με το χρόνο.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού και υπόσχεται μια εμβαθυμένη γιορτή της ποπ κουλτούρας που υπερβαίνει την ψυχαγωγία, γιορτάζοντας την ποικιλία και τη συνεργασία στη δημιουργική κοινότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.