Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Το Cyprus Comic Con 2023 παρουσιάζει: Horo Von Kaida, η απόλυτη ελληνίδα Σταρ του Cosplay και του Gaming!




Το Cyprus Comic Con (CCC) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ακόμη μια εκπληκτική προσθήκη στο πλούσιο πρόγραμμά του, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου 2023, στην Κρατική Έκθεση, στην Λευκωσία!

Προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία καθώς καλωσορίζουμε κανέναν άλλον από την φοβερή Cosplayer Horo Von Kaida ως ειδική προσκεκλημένη! 

Ποια είναι η Horo Von Kaida;

Η Μαρία Λάζου, γνωστή με το ψευδώνυμο Horo Von Kaida, είναι η διασημότερη Ελληνίδα επαγγελματίας Cosplayer και gamer!

Προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στην 5η θέση σε προβολές μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου στην Ελλάδα. Ωστόσο, η επιρροή της ξεπερνά τα σύνορα της γειτονικής μας χώρας.


Το Ταξίδι του Cosplay:

Η Horo είναι δεξιοτέχνης στην δημιουργία περίτεχνων στολών από βιντεοπαιχνίδια, δοκιμάζοντας συνεχώς διάφορα υλικά, εργαλεία και τεχνικές. Το ταξίδι της στον κόσμο του cosplay δεν έχει τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό. Από την εμφάνισή της στο διεθνές Cosplay Show του MAGIC Kyoto στην Ιαπωνία, όνειρό της που έγινε πραγματικότητα, μέχρι την γκλαμουριά της συμμετοχής της στο Magic International Cosplay Masters του Μονακό, έχει καταφέρει τα πάντα. Δεν είναι απλά καλεσμένη σε συνέδρια, αλλά συχνά είναι στην κριτική επιτροπή διαγωνισμών, φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως το HALL OF GAMES στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνει εργαστήρια σε διεθνείς χώρους όπως το ExpOtaku στην Ισπανία, το Advík στην Τσεχική Δημοκρατία και το Comics Salón & Anime SHOW στη Σλοβακία.



Περισσότερο από μια απλή Cosplayer:

Οι ικανότητες της Horo δεν περιορίζονται μόνο στο cosplay. Έχει επίσης διεθνή εικόνα σχετικά με το χώρο του gaming, αφού έχει συνεργαστεί με κολοσσούς της βιομηχανίας όπως η Riot Games, η Logitech, η SteelSeries και η Razer. Έχοντας συνολικά πέραν των 171 χιλιάδων ακόλουθων σε πλατφόρμες όπως το Instagram, το YouTube, το Facebook και το Twitch, είναι μια αίσθηση στο χώρο του streaming.

Στριμάρει καθημερινά και έχει συνεργασίες με το Twitch και το Discord. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα της περιλαμβάνουν τη συνεργασία της με τη Riot Games για το Crystal Rose Sona στο League of Legends European Championship Finals στην Αθήνα και τον ρόλο της ως gamecaster στο GameAthlon Winter 2020, το μεγαλύτερο gaming συνέδριο της Ελλάδας. Επιπλέον, κλήθηκε να συμμετάσχει στο Disney’s Thor: Love & Thunder Influencers Event & Special Screening στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, εκπροσωπώντας την Feelgood Entertainment.


Τι να περιμένετε στο CCC23:

Στο Cyprus Comic Con 2023, η Horo Von Kaida θα σας περιμένει στο περίπτερο με τους Ειδικούς Προσκεκλημένους για συναντήσεις και αυτόγραφα, θα είναι κριτής και στους δύο διαγωνισμούς cosplay και θα διοργανώσει ένα αποκλειστικό πάνελ με τίτλο "Το Ταξίδι στα Κοινωνικά Δίκτυα, Μοιράσου την Ιστορία σου." Μην χάσετε τις ανεκτίμητες συμβουλές που θα μοιραστεί!


Σπουδαίοι Ειδικοί Προσκεκλημένοι

Το Cyprus Comic Con για ακόμη μια φορά υπόσχεται ένα απόλυτο ψυχαγωγικό Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους, καθώς στο πάνελ των Ειδικών Προσκεκλημένων βρίσκονται μέχρι στιγμής σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως ο Τομ Βλάσχια (γνωστός για τους ρόλους του σε "Stranger Things" και "Game of Thrones") και τον Μίλτο Γερολέμου (γνωστό για τον ρόλο του στο "Game of Thrones"). Επιπλέον, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από την καταξιωμένη επαγγελματία cosplayer Pretzl, τον εξαιρετικά ταλαντούχο καλλιτέχνη Ferran Rodriguez και τον γλύπτη της Χόλυγουντ Brian Muir (δημιουργός της στολής του Darth Vader και των Stormtroopers από τη γνωστή σειρά ταινιών Star Wars, και όχι μόνο)!

Πέραν αυτού, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Cosplay, το οποίο συγκεντρώνει επίσης αρκετό ενδιαφέρον, αφού ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Cosplay στην Ιαπωνία το 2024. Πρόκειται για ένα πλούσιο βραβείο που προσφέρει η Cablenet!

Επίσης, μην χάσετε το "Limit Break," μια καινοτόμο κίνηση στον χώρο του gaming που προάγει την ενσωμάτωση, τον υγιεινό ανταγωνισμό και τη συνεργατική πρόοδο. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στο να ενώσει gamers από διαφορετικά υπόβαθρα κάτω από ένα κοινό σύνθημα.


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα εισιτήρια, επισκεφθείτε το www.cypruscomiccon.org


Επικοινωνία Μέσων:

Chris Ellinas (Υπεύθυνος Κοινότητας/Διοργανωτής)

Email: chris@cypruscomiccon.org

Τηλέφωνο: 0035799300502


Σχετικά με το Cyprus Comic Con:

Το Cyprus Comic Con είναι μια ετήσια εκδήλωση ποπ κουλτούρας που γιορτάζει μια ποικιλία ενδιαφερόντων, όπως κόμικς, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, gaming και πολλά άλλα. Με στόχο το να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φαν, το Cyprus Comic Con συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας χρόνο με το χρόνο.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού και υπόσχεται μια εμβαθυμένη γιορτή της ποπ κουλτούρας που υπερβαίνει την ψυχαγωγία, γιορτάζοντας την ποικιλία και τη συνεργασία στη δημιουργική κοινότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.