Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Απορώ και εξίσταμαι!!!


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Τόσοι θάνατοι από τροχαία στην Κύπρο με το «καλημέρα» του 2020, στο κυπριακό τα κάναμε «χιόνι», η Αυστραλία υποφέρει σκληρά από τα πρώιμα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής μετά τις  πρωτοφανείς πυρκαγιές, τα ζώα ανυπεράσπιστα στην ανθρώπινη παρέμβαση, ένα δεκαεξάχρονο που γυρίζει με Καταμαράν από την Αμερική στη Σουηδία, προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης και θα πάρει 1 εκ ευρώ, ( εσύ εν τω μεταξύ  συνέχιζε να μαζεύεις σκουπίδια από τις παραλίες) χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν ή είναι σε καραντίνα, σφραγισμένοι κι αφημένοι στο έλεος του Θεού, εξ αιτίας ενός υιού που έσπειρε τον τρόμο και τον φόβο στην ανθρωπότητα.
Τα παιδιά; Τα παιδιά συνεχίζουν να πεθαίνουν από πείνα στις εμπόλεμες και μη αναπτυσσόμενες περιοχές, η ελληνική κυβέρνηση μελετά σχέδιο «σφράγισης» των χερσαίων και ενίσχυση της επιτήρησης των θαλάσσιων συνόρων, προκειμένου να υπάρξει αποτροπή των μεταναστευτικών ροών, εκλέξαμε Πρόεδρο Δημοκρατίας γυναίκα και το πανηγυρίσαμε ως «νηστικά όρνεα», ο Πάπας παρεκτρέπεται και μας αποδεικνύει μπροστά στις κάμερες ότι τελικά δεν είναι και τόσο αλάθητος  και ακούσατε-ακούσατε: από το 1996 ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει το κλειδί και πατά το κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων!!!! Δηλαδή ο Τραμπ σήμερα; Ο Τραμπ;
Πέστε μου λοιπόν: τι δεν καταλαβαίνω;
Μια ολόκληρη υφήλιος πιασμένη στα δίχτυα της Τυραννίδας, αδυνατεί να επαναστατήσει, να ορθώσει το ανάστημά της, να πει: ως εδώ!!!

Οι προσπάθειές μας να ενεργήσουμε με επάρκεια, σκέψη και φρόνηση, αποδείχτηκαν ανεπαρκώς ανεπαρκείς, άσκεφτα άσκεφτες και αφρόνως άφρονες!!!
Ναι!!! Κοιτάξαμε μπροστά, με θετική σκέψη, ευελπιστώντας πως ο καινούργιος χρόνος θα μάς διδάξει ακόμα περισσότερα και θα μας κάνει σοφότερους και καλύτερους ανθρώπους!! Και; Ιδού το αποτέλεσμα: έχθρα, φθόνος, μίσος, σάρκα και ωμή απόλαυση, δόξα, χρήμα, πάθη, ιδιοτέλεια, παρανομία, βία, έγκλημα, διαφθορά. Λεγόμαστε «άνθρωποι» για να «θρώσκουμε» «άνω», να στρεφόμαστε δηλαδή προς τον Θεό. Κι εμείς; Που στραφήκαμε εμείς; Στο Διάολο!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν; Γιατί απορείς και εξίστασαι; Αει στο Διάολο!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.