Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Tην καθιέρωση τακτικών συναντήσεων με τα Μ.Μ.Ε., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Α. Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους.


T
ην καθιέρωση τακτικών συναντήσεων με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας με τους δημοσιογράφους και την ανταλλαγή απόψεων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, σε συνάντησή του με τα Μ.Μ.Ε.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη διαχρονική στήριξη και συνεργασία  και διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση αποτελεί το έναυσμα για μια συνεχή και αμφίδρομη ενημέρωση, στοχεύοντας στην καθημερινή επαφή του πολίτη με τις υπηρεσίες και δράσεις του Ε.Ο.Α. Λάρνακας. "Μέσα από την διάνοιξη του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Οργανισμού και των δημοσιογράφων επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ένας από τους βασικότερους στόχους του Ε.Ο.Α. για πλήρη διαφάνεια και παροχή συνεχούς πληροφόρησης προς τους πολίτες της Επαρχίας Λάρνακας", τόνισε.

"Έχοντας ως μέλημα του Οργανισμού την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών", ο Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην λειτουργία 24ωρης Γραμμής Εξυπηρέτησης του Κοινού.

Περαιτέρω, ενημέρωσε για τη λειτουργία των δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης στην Επαρχία Λάρνακας και ανέφερε ότι μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024, αναμένεται η λειτουργία τριών επιπρόσθετων Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών στους Δήμους Αθηένου, Δρομολαξιάς-Μενεού και Λευκάρων. Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο δημιουργίας περεταίρω Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών, εκεί και όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Τέλος, ο κ. Χατζηχαραλάμπους, ανακοίνωσε την πρόθεση του Οργανισμού για δημιουργία ιδιόκτητου κτηρίου ανάλογου και αντάξιου του κύρους του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, στο οποίο θα συγκεντρωθούν όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού: Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Αδειοδότησης της Ανάπτυξης και Πράσινα Σημεία.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση κατά την οποία υποβλήθηκαν ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Ο.Α. Λάρνακας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.