Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας, σε συνεργασία με την Tennis Europe, φιλοξενεί το Tennis Europe U12 Larnaka Tennis Club – Petrolina G2 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2024 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην οδό Αδώνιδος, Λάρνακα.

Το τουρνουά συγκεντρώνει νεαρούς αθλητές κάτω των 12 ετών από την Κύπρο και διάφορες άλλες χώρες, προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και αθλητικού θεάματος. Με τη συμμετοχή άνω των 120 αθλητών, το πρωτάθλημα αναμένεται να προσφέρει συναρπαστικούς αγώνες, ενισχύοντας παράλληλα τον αναπτυσσόμενο χαρακτήρα του αθλήματος σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Το Τουρνουά αποτελεί μια φανταστική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να ζήσουν την εμπειρία του διεθνούς ανταγωνισμού από νωρίς στην καριέρα τους. Σε αντίθεση με τα τουρνουά για μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, η κατηγορία U12 δεν παράγει επίσημες κατατάξεις, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή και την εμπειρία, παρά στα αποτελέσματα.

Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου, που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν, σε συνδυασμό με το ευχάριστο μεσογειακό κλίμα της Λάρνακας, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν στα ξενοδοχεία της πόλης, έχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα της Λάρνακας, καθώς και την όμορφη παραλία των Φοινικούδων.

Οι φίλοι του τένις είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, που υπόσχονται μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.