Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΟ ΠΕΤΩ", ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.


Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι υπογράφτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, το Συμβόλαιο για ετοιμασία μελέτης τεκμηρίωσης της βιωσιμότητας για την εγκαθίδρυση συστήματος διαλογής στην πηγή και χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και οργανικών/ βιολογικών αποβλήτων και εφαρμογή συστήματος «Πληρώνω Όσο Πετώ", με προπληρωμένη σακούλα, για το νέο Δήμο Λάρνακας ,που θα συμπεριλαμβάνει τους Δήμους Λάρνακας, Λιβαδιών και την Κοινότητα Βορόκληνης.

Μετά από προκήρυξη διαγωνισμού, εγκρίθηκε η προσφορά της Εταιρείας Π. Νικολαΐδης και Συνεργάτες Ε.Π.Ε., η οποία θα ετοιμάσει την αναφερόμενη μελέτη.

Το πιο πάνω πρόγραμμα διαχείρισης στερεών αποβλήτων το οποίο θα εφαρμόσει ο νέος Δήμος Λάρνακας, ετοιμάστηκε από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Κράτους, στα πλαίσια της συμμόρφωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Κοινοτική  Νομοθεσία σχετικά με τη διαχείριση αποβλήτων  και συγκεκριμένα την Οδηγία Πλαίσιο για τα Απόβλητα (2018/851/ΕΚ) και την Οδηγία για την Υγειονομική Ταφή Αποβλήτων (2018/850/ΕΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.