Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Το επιτυχημένο έργο "5 Lesbians Eating a Quiche", επιστρέφει στην Λεμεσό.


Το  “5 Lesbians  Eating a Quiche των Andrew Hobgood &Evan Linder έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα στα πλαίσια του the Yard Resident cy τον Δεκέμβριο 2021. Έχει ολοκληρώσει τον επιτυχημένο κύκλο του με 23 sold out παραστάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία. Η παράσταση πριν ταξιδέψει στην Αθήνα τον Μάη 2023, επιστρέφει στην Λεμεσό για μια παράσταση στο Ριάλτο.
Το έργο διαδραματίζεται το 1956, όπου γνωρίζουμε το σωματείο SusanB. Anthony της αδελφότητας GertrudeStein.  "ΟΧΙ άντρες, ΟΧΙ κρέας, μόνο καλή συμπεριφορά": αυτό είναι το σύνθημα τους.
Μια οργάνωση πέντε γυναικών οι οποίες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για τη διοργάνωση και τη  διεξαγωγή ενός διαγωνισμού quiche. Οι γυναίκες αυτές λατρεύουν το quiche. Αγαπούν το quiche περισσότερο από τον οποιονδήποτε άνθρωπο στην ιστορία του κόσμου που αγάπησε ποτέ το quiche.

Οι ηρωίδες συναντιούνται  για τον ετήσιο διαγωνισμό στο υπόγειο μιας εκκλησίας αλλά ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός διακόπτεται όταν μια πυρηνική έκρηξη φέρνει την καταστροφή του έξω κόσμου. Οι  πέντε γυναίκες μπορεί να είναι τα μόνα επιζώντα μέλη της ανθρώπινης φυλής. Εγκλωβισμένες στο υπόγειο, οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τους φόβους τους, και την σεξουαλική τους ταυτότητα…


Συντελεστές: 

Συγγραφείς: Andrew Hobgood &Evan Linder 
Σκηνοθεσία: Εβίτα Ιωάννου
Καλλιτεχνική Συνεργάτης: Κωνσταντίνα Πήτερ 
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Νάγια Αναστασιάδου, Έλενα Καλλινίκου, Λουκία Πιερίδου, Νιόβη Χαραλάμπους, Γιολάντα Χριστοδούλου 
Μετάφραση: Άννα
Δημητρίου 
Σκηνικά: Ελένη Ιωάννου
Κοστούμια: Αλεξάνδρα Πετσετάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Μαρτίνος Θαλασσέτης

Θέατρο Ριάλτο, Ανδρέα Δρουσιώτη στη πλατεία Ηρώων 3040 Λ/σο

Δευτέρα 03/04/2023 στις 20:30 (60’)

Τιμή: €15/12

E-ticketwww.rialto.com.cy

Ταμείο: 77 77 77 45 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -15:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.