Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Αιμοδοσία στη μνήμου του Δρ. Σεργίου, του γιατρού της καρδιάς όλων των Κυπρίων!


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το AIMIS Clinics S. SERGIOU, (πρώην Ορθοπεδική - Τραυματολογική Κλινική Σ. Κ. Σεργίου) την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και την Οικογένεια Σεργίου.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής του 
AIMIS Clinics S. SERGIOU, κ. Χριστάκης Πίττας, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρισταμένους και τους αιμοδότες που τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη του Μακαριστού Γιατρού, αναφέρθηκε στην τεράστια επιστημονική, κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά του προς την κοινωνία ολόκληρης της Κύπρου, που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου ως τον "Γιατρό των Φτωχών".


Ο κύριος Πίττας αναφέρθηκε στην 25ετή ανιδιοτελή προσφορά του εκλιπόντος, στην αγαπημένη του ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ως γιατρός των ομάδων και των αθλητών της, στον ΓΣΕ, στον ΓΣΖ και σε άλλες ομάδες των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Βουλευτής Κ. Σ. ΕΔΕΚ Λάρνακας κ. Ανδρέας Αποστόλου, ο Τέως Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, οι Προέδροι του Ιατρικού Συλλόγου Λάρνακας και Αμμοχώστου Δρ. Γεώργιος Μηλιώτης και Δρ. Βάσος Οικονόμου. Επίσης, παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι του Δ.Σ της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και της Τεχνικής Ηγεσίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος με επικεφαλείς τον προπονητή κ. Τιμούρ Κετσπάγια και τον πρόεδρο του ΚΥΚΕΜ κ. Ανδρέα Μορφίτη. 

Στη εκδήλωση παρέστησαν μέλη και φίλοι της Οικογένειας Σεργίου, γιατροί, στελέχη και μέλη του προσωπικού του AIMIS Healthcare Group καθώς και δεκάδες φίλοι και εκτιμητές της μνήμης του Δρ. Σεργίου.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.