Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

Μπράβο στους διοργανωτές!

Με ένα τεράστιο και συγρόνως ταπεινό τρόπο, έδωσε τα εύσημα και ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η Μουσική Παράσταση, για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Λάρνακας κύριος Ανδρέας Ανδρέου.
Στη συναυλία ακούστηκαν έργα από τον Παγκόσμιο Κινηματογράφο όπου ενθουσίασαν το κοινό και επάξια χαρακτηρίστηκε ως η συναυλία της χρονιάς.
Η συναυλία έλαβε μέρος στο στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, στις 9 Ιουλίου.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!

* ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.


Σ.Τ.




Ανδρέας Ανδρέου, Μαέστρος Φιλαρμονικής Δήμου Λάρνακας:
"Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους έλαβαν μέρος στη συναυλία των τριάντα χρόνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Η χορωδία της «Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας» το Φωνητικό Σύνολο» του Δήμου μας, τις σχολές χορού: Φαίδρας Καραβοκύρη Ζένιου, Κατερίνας Πουπάζη, «Etoile» Χριστίνας Χατζηχρίστου Μαρκίδου, « Μάμπο» Μαρίας Καραπίττα, «Ζορμπά» Δημήτρη Κόνσολου. Τους σολίστ Μαρία Θεοδώρου, Χρύσω Δημήτρη, Στάλω Παπαδοπούλου, Ελένη Παπαδοπούλου και Βάσο Νικολάου. Τους δύο εξαίρετους μουσικούς Daniel Sambotinov στο Ακορντεόν και Γιώργο Χατζημάρκο στο μπουζούκι και μαντολίνο τον Μιχάλη Βασιλείου στην κιθάρα και στα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείο. Θερμές ακόμα ευχαριστίες στο Πολιτιστικό Τμήμα του Δήμου στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Τέλος ευχαριστώ όλα τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής για την αφοσίωση, την υπομονή και ψυχική δύναμη τους, να αντέχουν την "ακατάπαυστη" πίεση που τους ασκώ".

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.