Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Γράμμα προς τους έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούντε στις Τουρκικές Φυλακές.


Αξιότιμοι,
Μισώ τις λέξεις ΥΠΟΜΟΝΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ γι'  έχω μόνο τούτο να σας πω: ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!
Το ωφείλεται στον εαυτό σας και όχι στην πατρίδα που ανίκανη κοιτά από την κλειδαρότρυπα και με πίστη... στις Διεθνές Συμβάσεις και παρόμοια ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ, καλύπτει τις ενοχές της.
Το ωφείλεται στο μέλλον σας, στα παιδιά που γεννήσατε και σε αυτά που θα γεννήσετε. Το ωφείλεται στη γυναίκα σας και στη γυναίκα που θα καρτερεί να δει τη σιλουέτα σας να εμφανίζεται στην πόρτα, κάθε φορά που ένας ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ή ένας ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΘΩΡΑΚΑΣ θα εξελίσεται, θα τελειώνει.
Το ωφείλεται στο Θεό που σας ευλόγησε σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία και σε όλους εκείνους που οι προσευχές τους είναι γεμάτες από εσάς, για εσάς και τη λύτρωσή σας!!!
Είστε δυνατοί, θα μείνεται δυνατοί και θα βγείτε ακόμη πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία!!!
Στρατούλα Τραμουντάνη
Μια σύζυγος αποστράτου, έλληνα αξιωματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.