Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε ένας άνθρωπος από τη ζωή, βάλαμε έναν άλλο στη φυλακή και… χάσαμε μια ολόκληρη κοινωνία!!!


Πάνω – κάτω τα στοιχεία της υπόθεσης* τα ξέρετε.
Και τώρα  αρχίζει το ανελέητο κυνήγι των μαγισσών και της επίρριψης ευθυνών στο δράστη. «Πάει» λοιπόν ο «Κόκος», ο καλός ο αγαπητός συν-άνθρωπος και παράλληλα «σβήνει» η ζωή ενός νέου ανθρώπου που οδηγήθηκε στην εγκληματικότητα με το αιώνιο και αναπάντητο γιατί!

Η δικαιοσύνη θα λάβει απαντήσεις, η κοιμώμενη όμως κοινωνίας μας όχι!

Απλώς θα θυμώσει, θα βρίσει, θα αναθεματίσει, θα λυπηθεί, θα κλάψει και θα συνεχίσει τον αιώνιο ύπνο της χωρίς ενοχές χωρίς περισυλλογή για τη δική της ευθύνη.

Μήπως φταίω; Ναι, φταίω!!! Κι εσύ, κι εγώ. Ποιος εκπαιδεύει; Εγώ! Ποιος γαλουχεί; Εγώ! Ποιος περιθωριοποιεί; Ποιος φτωχοποιεί; Ποιος εξαρτά; Εγώ! Ποιος απορρίπτει; Εγώ! Ποιος οπλίζει το χέρι; Εγώ!!!

Έχουμε την παιδεία, την ωριμότητα να αποδεχτούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη; ΟΧΙ!!!
Προσωπικά ντρέπομαι και νιώθω υπεύθυνη για όλα όσα διαδραματίστηκαν και έφυγε ένας άνθρωπος από τη ζωή, βάλαμε έναν άλλο στη φυλακή και… χάσαμε μια ολόκληρη κοινωνία!!!

Καλό ταξίδι κύριε Γιώργο. Το κείμενο μου μην θεωρήσετε πως είναι βλασφημία στη μνήμη σας αλλά ένα ασήμαντο αντίο με την ευχή να είστε ο τελευταίος που κουβαλάτε αυτό τον βαρύ σταυρό στις φτωχές σας πλάτες!!! 5Ο ευρώ εκτιμήθηκε η ύπαρξή σου. Συγχώρεσέ μας!!!

ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ

*Η είδηση

Την περασμένη Κυριακή ανασύρθηκε απανθρακωμένος από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το καμένο σπίτι του, μια ισόγεια μονοκατοικία στη Λάρνακα, ο 76χρονος Γιώργος Μαυρομμάτης, αγαπητός σε όλους τους Λαρνακείς που τον γνώριζαν με το «ψευδώνυμο: Κόκος».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περισυλλέγησαν, διαπιστώθηκε ότι πριν απανθρακωθεί ο άτυχος συμπολίτης μας δολοφονήθηκε, ύστερα από ληστεία 50 ευρώ. Οι πράξεις διαπράχθηκαν από έναν 21χρονο ο οποίος ομολόγησε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.