Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Με τη συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας, το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών-Ορχηστρών!!!



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ - ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, διοργανώνει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, το τριήμερο 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης).
Εξέχουσα και σημαντική  η συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Γερολέμου, πλάι σε παγκοσμίου αναγνώρισης σχήματα όπως η China Guangzhou Philharmonic Choir, το μουσικό σύνολο "Jazz Octet" της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ. 
Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας, εμφανίζεται στις 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, με εναρμονίσεις τραγουδιών διεθνούς και κυπριακού ρεπερτορίου, στην αίθουσα ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2.
 Ως ευαισθητοποιημένος καλλιτεχνικός σύλλογος, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να δώσει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής: θα διαθέσει μέρος των εσόδων του σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha TV, Βίκυ Χαντζή και η ηθοποιός Χριστίνα Τσιώτσου.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Τουρισμού - ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλη δράση του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής θα αποτελέσει η παρέλαση Φιλαρμονικών που θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ. από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι τον Λευκό Πύργο. Οι Μπάντες, σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, θα παιανίζουν θριαμβευτικά εμβατήρια ("μάρτσιες" Trionfale), αλλά και εθνικά εμβατήρια με φόντο τον Θερμαϊκό.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10€ (γενική είσοδος)

Στρατούλα Τραμουντάνη

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ APOPSI-LA

Πηγή: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ - ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.