Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Συνάντηση Δημάρχων Λάρνακας και Λιβαδιών για τα μεγάλα έργα. Ανοιχτός ο δρόμος και για πολιτιστικές ανταλλαγές.


Πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Δήμου Λιβαδιών συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και Υπηρεσιακών με τον Δήμαρχο Λιβαδιών κ. Μάριο Αρμένη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διαφορά θέματα που αφορούν την επικείμενη ενοποίηση των Δήμων Λάρνακας – Λιβαδιών και του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης, στα πλαίσια της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι οι δυο Δήμοι συνεργάζονται στενά τα τελευταία τρία χρόνια με αποτέλεσμα η συνεργασία αυτή να έχει καταστήσει την ενοποίηση ακόμα πιο έτοιμη.

Ο Δήμαρχος Λιβαδιών ενημέρωσε τον Δήμαρχο Λάρνακας για διάφορα θέματα όπως τα τρία μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί:

-         η ανάπλαση του Πυρήνα του Δήμου Λιβαδιών (κέντρο του Δήμου)

-         η δημιουργία Περιβαλλοντικού Πάρκου στην περιοχή «Πανέρκας» και

-         ο εξωραϊσμός των Αντιπλημμυρικών Καναλιών από τον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα μέχρι τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Επιπλέον, συζητήθηκε ο προγραμματισμός και η ωρίμανση νέων έργων και η διεκδίκηση ανάλογων κονδυλίων.

Τέλος, η άριστη συνεργασία των δύο Δήμων θα συνεχιστεί συμπεριλαμβάνοντας πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.