Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΑΣ... "ΚΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ!



Γράφει
η Στρατούλα Τραμουντάνη

Στο Athieno, στην Αθηαίνου, σε ένα ζεστό περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική, χορό, δώρο για την τυχερή καθώς και διασκεδαστικές εκπλήξεις, συνευρέθηκαν ομάδα παλαιών Οδηγών Λάρνακας καθώς και μέλη της Επαρχιακής Εφορίας Οδηγών Λάρνακας.


Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης, στην παρουσία της κυρίας Δέσπως Κωνσταντινίδου, Επαρχιακής Εφόρου Λάρνακας, τα μέλη αντάλλαξαν ιδέες αναφορικά με το Παγκόσμιο Συνέδριο Οδηγών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 2023.

Συζητήθηκε, επίσης, η δημιουργία του ΚΡΙΚΟΥ ΦΙΛΙΑΣ, ενός θεσμού με στόχο την ενημέρωση όλων των παλαιών μη ενεργών οδηγών, με θέματα που αφορούν στον οδηγισμό.

Μια επιτυχημένη εκδήλωση  με τις συμμετέχοντες, ενθουσιώδες, να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Το απόγευμα έκλεισε με λαχνό όπου κληρώθηκε δώρο προσφορά της εταιρείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.