Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2022


Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, συμπληρώνει φέτος  37 χρόνια ζωής. Ένα Φεστιβάλ το οποίο ξεκίνησε σαν μια διοργάνωση διάρκειας μιας εβδομάδας και που χρόνο με το χρόνο, με επιμονή και με προσπάθεια, έφτασε στο σημείο να διαρκεί ένα ολόκληρο μήνα.

 

Ένας μήνας Φεστιβάλ  Λάρνακας, ένας μήνας, ο οποίος  έχει  ήδη καθιερωθεί  στις συνειδήσεις,  όχι  μόνο  των συμπολιτών μας,  αλλά και όλων των Κυπρίων, σαν μια από τις σημαντικότερες  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  του καλοκαιριού.

 

Η επιτυχία, κατάφερε να το καθιερώσει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και να γίνει ένας θεσμός ξεχωριστής εμβέλειας και μεγέθους, το οποίο, διακρίθηκε με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EFFE, για το επίπεδο ποιότητας του, δίνοντας του μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

 

Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες παρουσίες από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της ποίησης και του χορού, δίνουν δυναμικά το παρόν τους κάθε χρόνο, κάνοντας την πόλη μας περήφανη. Οι φετινές εκδηλώσεις, όπως και κάθε χρόνο,  φιλοξενούνται στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου. Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέρει δωρεάν είσοδο σε δυο παραστάσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ.

 

Στο φετινό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν 10 εκδηλώσεις με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μπαλέτο κ.α. Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέρει σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη Κιτίον δωρεάν είσοδο σε δυο παραστάσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ.

 

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον μέγα χορηγό του Φεστιβάλ, την PETROLINA (HOLDINGSPUBLIC LTD καθώς τον μέγα χορηγό επικοινωνίας στο Omega Chanel και 100.5 FM Δρόμος.

 

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες και σε όλα τα τοπικά μέσα, ραδιόφωνα, ειδησεογραφικές σελίδες και περιοδικά όπως Ράδιο 99FML.AVoiceLarnaca On LineCity of LarnacaSkala TimesApopsi la και Cyprus Highlights που σύσσωμοι στηρίζουν το φετινό Φεστιβάλ ως χορηγοί επικοινωνίας, στηρίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά τις προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας για συνέχιση των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.larnaka.org.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.