Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας "άναψε" το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christmas Factory!!!



Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας  υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Γερολέμου, αλλά και τα τραγούδια των Βασιλικής Χατζηαδάμου, Χρύσως Δημήτρη, της Νεφέλης Αντωνίου, ταξίδεψαν μαγικά τους παρευρισκόμενους, στην τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του ChristmasFactory στο ισόγειο του RadissonBluHotel.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου  παρουσία του δημάρχου Λάρνακας, βουλευτών και δημοτικών συμβούλων καθώς και πλήθος κόσμου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο γνωστός stand-upcomedian ΛούηςΠατσαλίδης που διασκέδασε με το δικό του μοναδικό τρόπο όσους παραβρέθηκαν στον περίτεχνα χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο του ξενοδοχείου.

Την ίδια ώρα το μπαλέτο των ταλαντούχων κοριτσιώντης Εύης Σουρή με τις υπέροχες στολές, η τρίμετρη λευκή αρκούδα, που χοροπηδούσε και φωτογραφιζόταν μαζί με τα παιδάκια την ώρα που αυτά έψαχναν τον μπλε Άγιο Βασίλη, αλλά και οι ήρωες της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Frozen” προσέφεραν απλόχερα στους επισκέπτες ένα λαμπερό θέαμα!

Το ChristmasFactory άνοιξε επισήμως τις πύλες του και οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο με livelink του KlikFm από την Χριστιάνα Αριστοτέλους  και το Γιώργο Ρούσο, τραγούδια από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους και show από το PavlosLazarouDanceCenter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.