Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Εκληση για να τερματιστεί η προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης, κάνει το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού.

To Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θα ήθελε να παρακαλέσει το κοινό όπως τερματίσει την προσφορά του σε είδη πρώτης ανάγκης ένεκα του γεγονότος ότι οι ανάγκες έχουν υπερκαλυφθεί από την πρώτη μέρα έναρξης της εκστρατείας.
Ωστόσο, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική στήριξη, η οποία είναι επίσης εξαιρετικής σημασίας και ανάγκης, θα μπορούν να το πράξουν χρησιμοποιώντας τον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου. 

Καταθέσεις σε αυτό το λογαριασμό μπορούν να γίνουν, από οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα.
Δικαιούχος:                                  Κυπριακή Δημοκρατία
Όνομα Λογαριασμού:    Support to affected victims of the Greek fires
Τράπεζα:                           Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου
BIC:                                              CBCYCY2N
IBAN:                                             CY80 0010 0001 0000 0000 0600 1022

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους Κύπριους Πολίτες για την συγκινητική ανταπόκρισή και προσφορά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσοι εργάζονται για την ολοκλήρωση της εκστρατείας αυτής.
Το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θα προβαίνει σε εκ νέου ανακοινώσεις για οποιεσδήποτε πιθανόν ανάγκες προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.