Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στο MOTIVATE PROJECT συμμετέχει ο Δήμος Λάρνακας.

Πόσο ικανοποιημένοι είστε με την ποιότητα του συστήματος Δημοσίων Συγκοινωνιών της πόλης σας; Πόσο ικανοποιημένοι είστε με το υφιστάμενο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων;  
Τι θα θέλατε να σας προσφέρει ένα ελεγχόμενο σύστημα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά σας;
Ο Δήμος Λάρνακας σας καλεί να επισκεφτείτε το παρακάτω link www.motivate.imet.gr
ή να κατεβάσετε στο κινητό σας  την εφαρμογή MOTIVATE PROJECT από το App Store και το Google Play για να αξιολογήσετε συγκεκριμένα μέτρα κινητικότητας που αφορούν στην πόλη της Λάρνακας αλλά και να καταθέσετε την άποψή σας σχετικά με το πόσο χρήσιμη θεωρείτε τη λειτουργία ενός ελεγχόμενου συστήματος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης με σκοπό τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας.
Ταυτόχρονα, δηλώνοντας τις ημερήσιες διαδρομές σας μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης που σχεδιάζει ο Δήμος Ιωαννιτών, κερδίζοντας δώρα.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Δήμος Λάρνακας, συμμετέχει στο έργο με τίτλο “MOTIVATE - Promoting citizens’ active involvement in thedevelopment of Sustainable Travel Plans in Med Cities with Seasonal Demand στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg-MED 2014-2020 με εταίρους από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία και την Ιταλία.
Το MOTIVATE προωθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που βασίζεται στον συμμετοχικό σχεδιασμό αξιοποιώντας τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και εφαρμογές πληροφορικής για τη συγκέντρωση δεδομένων. Απώτερος στόχος είναι τα δεδομένα αυτά να συμβάλλουν στον σχεδιασμό πολιτικών με επίκεντρο τον πολίτη και την ικανοποίηση των αναγκών του.  Κεντρική φιλοσοφία του έργου MOTIVATE είναι πόλεις όπου οι πολίτες έχουν φωνή, συμμετέχουν και από κοινού με τους αρμόδιους φορείς, καθιστούν τις πόλεις τους βιώσιμες.
Για τον σκοπό αυτό, στο πλαίσιο του έργου ΜΟΤΙVATE, αναπτύχθηκε διαδικτυακή πλατφόρμα συμμετοχικού σχεδιασμού από το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Στόχος είναι όσοι περισσότεροι πολίτες και επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα και τις εφαρμογές, δίνοντας πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται στην πόλη και αξιολογώντας υφιστάμενες δομές και προτεινόμενα μέτρα και υπηρεσίες που έχουν σχέση με την κινητικότητα. 
Οι κάτοικοι καλούνται να καταγράψουν τις ημερήσιες διαδρομές τους, να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μετακίνησης αλλά και να πουν τη γνώμη τους σχετικά με μελλοντικές παρεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.