Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017



Απονεμήθηκαν το βράδυ της 29ης Μαΐου 2018, στην Κεντρική Σκηνή - Εύης Γαβριηλίδης, σε μια λιτή τελετή φορτισμένη με συγκίνηση, τα Βραβεία Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2017, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι Κοινοβουλευτικών Κομμάτων Νίκος Τορναρίτης-ΔΗΣΥ, Κώστας Κώστα-ΑΚΕΛ, Μαρία Παναγιώτου-ΕΔΕΚ, Πόλυς Παλλήκαρος-Αλληλεγγύη, Έφη Ξάνθου-Οικολόγοι Περιβαλλοντιστές, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας Λυδία Κονιόρδου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κώστας Χαμπιαούρης, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας Rene Troccaz, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Jan Skoda, οι Βουλευτές Μιχάλης Γιωργάλλας και Άννα Θεολόγου, ο Πρόεδρος Γιάννης Τουμαζής και τα μέλη του Δ.Σ. του ΘΟΚ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΘΟΚ Σάββας Κυριακίδης, o Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας Θοδωρής Αμπαζής, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα σε σκηνοθετική επιμέλεια του Ανδρέα Αραούζου.

Τα βραβεία παρουσίασε ο ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε το Μεγάλο Βραβείο ΘΟΚ στον Βαρνάβα Κυριαζή.






Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας Λυδία Κονιόρδου απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή το Βραβείο Δημιουργού της Χρονιάς στον Ανδρέα Τσέλεπο.




Ο Υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας της Κύπρου Κώστας Χαμπιαούρης απένειμε το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Χρονιάς στην Έλενα Κοτασβήλι.










Η Κριτική Επιτροπή των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2017

Πρόεδρος
Νεόφυτος Ταλιώτης Μέλος ΔΣ ΘΟΚ

Μέλη
Ανθή Αντωνιάδου Ηθοποιός, Αρχαιολόγος
Κυριακή Αργυρού Θεατρολόγος
Νόνα Μολέσκη Κριτικός Θεάτρου
Δρ Μαρία Χαμάλη-Πατέρα Θεατρολόγος, Κριτικός Θεάτρου, Φιλόλογος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.